«

»

aug 12 2014

Hvem bærer brænde til det had, der får unge arabere til angribe en mand med kalot?

Kippa til salg

Ord betyder noget. Og hver gang Israel urigtigt beskyldes for de største forbrydelser i menneskers historie, så tænder det et had i de unge araber, der har meget let til had, der har let til vold… og som har lært at hade jøder. Foto: Meg Stewart

Asger Juhl fra Radio24syv var tæt på at få bank, da han tog en kalot på og gik op ad Nørrebrogade.

“Du må ikke være herinde. Du generer folk, når du har den på hovedet, siger en mand til Asger Juhl på en kaffebar på det indre Nørrebro, tæt på Den Røde Plads.”

Hvem bærer brænde til det had, der får unge arabere til angribe en mand med kalot?

Det gør alle de, der urigtigt beskylder Israel for de største forbrydelser i menneskeheden. Alle der om Israel siger “nazisme”, “racisme”, “fascisme”, “apartheid”, “massakre”, “folkemord” og “børnemorder”.

Ord betyder noget. Og hver gang Israel urigtigt beskyldes for de største forbrydelser i menneskers historie, så tænder det et had i de unge araber, der har meget let til had, der har let til vold… og som har lært at hade jøder.

…English…
A journalist from a radio show walked through Copenhagen with a kippa. He was threatened and his kippa was taken from him.

Who fires the hatred that makes young Arabs attack a man wearing a kippa?

The fault lies at least in part with all of those who falsely accuse Israel of of the greatest crimes in the history of man.

When they call Israel “nazistic”, “racist”, “fascist”, “apartheid” – and bring accusations of “massacre”, “genocide” and “child murder”  they stoke the fire of hatred within young Arabs who are quick to hate and to express themselves with violence. Young Arabs who have learned to hate Jews.

 

http://m.bt.dk/?redirect=www.bt.dk%2Fdanmark%2Fmand-med-kalot-truet-og-forfulgt-paa-noerrebro-troede-jeg-ville-faa-bank