«

»

okt 16 2015

Halvdelen af danske muslimer: Israel har ikke ret til at eksistere

Israel har ikke ret til at eksistereHalvdelen af de danske muslimer, der deltog i en undersøgelse, siger at Israel ikke skal eksistere.

Det er alt for meget. Og det er bare i Danmark.

Blandt palæstinensere og arabere i Mellemøsten er der en endnu højere andel, der brændende ønsker at Israel fjernes fra landkortet.

Det er en virkelighed, som alt for mange ignorerer. Der er mange danskere, der helst vil se Israel som skurken, og derfor vender de det blinde øje til de trusler Israel står overfor.

Halvdelen af respondenterne i undersøgelsen står sammen med Hamas, Hezbollah, Islamisk Jihad og ønsker Israels udslettelse.

Dansk Zionistforbund mener, at der er behov for en meget alvorlig snak mellem danske muslimer og arabere på den ene side og så danske zionister og venner af Israel på den anden side. Der er utrolig mange myter blandt danske muslimer om Israelsk ondskab, og det skaber had mod danske jøder.

Derudover så vil vi opfordre venner af palæstinenserne til at fokusere på, hvordan vi kan få fred. Idag bruger pro-palæstinensere deres tid på gøre Israel til en skurk. Det er myter og fordrejninger.

Der er så meget had mod Israel og jøder blandt muslimer og arabere i hele verden – inklusiv i Danmark.

Vores arbejde består blandt andet i at punktere myter om Israelsk ondskab.

Læs artiklerne i Jyllands-Posten
http://jyllands-posten.dk/indland/ECE8118807/Halvdelen-af-danske-muslimer-Israel-har-ikke-ret-til-at-eksistere/

http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE8118817/Alle-konflikters-moder-v%C3%A6kker-ogs%C3%A5-st%C3%A6rke-f%C3%B8lelser-i-Danmark/