«

»

mar 16 2013

Rejse i Israel

Hvis din næste rejsedestination er Israel, så står du foran en helt vidunderligt oplevelse.

 

beach_israel turismjpg

Stranden i Tel Aviv
Du kan starte med en tur på stranden i Tel Aviv. Stranden ligger bogstaveligt talt lige midt i byen. Snyd ikke dig selv for at sidde på strandcaférne med en Rød Tuborg (som af en underlig grund er israelernes favorit øl)

 

 

 

Jerusalemjerusalem_israelturism
Det tager halvanden time i bus at komme fra strand og shopping i Tel Aviv til religionernes centrum i Jerusalem. Hvis du starter oppe på Oliebjerget, får du den flotteste udsigt over Jerusalem. Gå ned af bjerget, og så ender du i Getsemane have, hvor Judas forrådte Jesus.

Gå videre til Løveporten (Sankt Stefansporten), og se lign en turist. Så kommer der en araber, som kender alt til byen og gerne vil vise dig rundt – det tilbud skal du tage imod.

Du kommer forbi Den Hellige Gravs Kirke, hvor Jesus blev korsfæstet, begravet og opstod fra de døde.
Du kommer forbi resterne af Salomons tempel, Grædemuren. På visse tidspunkter er der også åbent for at besøge Tempelbjerget hvorfra Muhammed besøgte Gud på et magisk dyr.

 

Dead_sea_newspaper_PeteDet Døde Hav
Har du nogensinde oplevet, at naturen tager fuldstændig kontrol over din krop? Du kan mærke denne følelse i Det Døde Hav, hvor saltindholdet i vandet giver en opdrift og du mærker at du ikke kan dykke. Advarsel – lad være med at dykke. Hvis du får vandet i øjnene, så svir det!.

 

 

 

Holocaust museet
Der er smerte i jødernes historie. På holocaust museet “Yad Va’Shem” i Jerusalem fortælles historien, og det bliver virkeligt. Du går hjem med et tungt hjerte og er en oplevelse rigere. [link]

Billige billetter eller flyv direkte?
SAS flyver direkte til Tel Aviv to gange om ugen. Det er en del dyrere koster mellem 3.000 – 4.500 kr. [link]. Du kan også finde billigere rejser med mellemlandinger søg på Momondo.dk

 

foto:Pete. israelturism