«

»

jun 04 2014

Nu sender Danmark penge direkte til en terrororganisation, der vil udslette Israel

Som det nok er jer alle bekendt, har palæstinenserne valgt at danne en ny samlingsregering.

Denne kommer til at bestå af Fatah og Hamas, hvor vi jo kender Fatah som dem, der har magten i Det Palæstinensiske Selvstyreområde og Hamas som dem, der sidder på magten i Gaza.

Problematikken i dette samarbejde er, at Israel, Europa og det meste af Vesten fordømmer Hamas som en terroristorganisation.

Israel har skarpt fordømt den palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas indgåelse af en pagt med Hamas, hvor han i stedet burde arbejde for at sikre en fredsaftale med Israel.

Derimod har USA meddelt, at de vil arbejde sammen med den nye regering, samtidig med, at de løbende vil vurdere dens sammensætning og dens politik. Denne beslutning fra USA bekymrer og vækker dyb skuffelse i Israel.

Europa eller nærmere bestemt EU-Kommissionen, valgte, 2 dage efter offentliggørelsen af den nye alliance, at bevilge 1½ milliard kroner til Det Palæstinensiske Selvstyre.

Med det kendskab vi desværre har til Hamas, deres terrorbevægelse, deres køb og betaling af terrorister, deres kamp for at udslette Israel fra verdenskortet – er EU og dermed alle skatteborgere direkte med til at finansiere Hamas terrorregime.

Selv om jeg erkender, at det er med ens fjender (og ikke ens venner), at man skal indgå fredsaftaler, er det endog meget svært at se, at Israel kan sætte sig ned og tale fred og fremtid med en organisation, der har som mål at fjerne staten Israel fra verdenskortet.

Max Meyer, formand

20140604-085703-32223910.jpg