feb 17 2016

Det Palæstinensiske Selvstyre vil “aldrig nogensinde” forhandle fred med Israel

Abbas - Foto Chambre des DéputesTimes of Israel citerer i dag den palæstinensiske udenrigsminister for at sige, at selvstyret “aldrig nogensinde” vil forhandle fred med Israel.

Link: http://www.timesofisrael.com/pa-says-palestinians-will-never-negotiate-directly-with-israel-again/

I den forbindelse udtaler næstformand i Dansk Zionistforbund, Jonatan Møller Sousa:

“Palæstinensernes modvilje mod at forhandle fred er den største årsag til, at konflikten fortsætter. Siden år 2000 har der ligget et tilbud om fred fra Israelerne, men palæstinenserne har sagt nej. Nu kommer så en meget tydelig og meget sørgelig udtalelse fra det palæstinensiske selvstyre om at de aldrig nogensinde vil forhandle fred med Israel.

Der er behov for et markant pres fra omverdenen, fra Danmark og fra EU om for at få palæstinenserne til forhandlingsbordet.”

Læs mere om Israels tilbud om fred

Fote: Chambre des Deputes